A legtöbb turista ugyan a híres Panama-csatorna miatt érkezik az országba, mégis a többi látnivaló és program az, ami miatt egy elképesztő nyaraláson vehetnek részt Panamában. Az „Amerikai útkereszteződése” néven ismert Panama nem csupán az a földrajzi pont, ahol Észak-Amerika és Dél-Amerika találkozik, de az ország híres csatornájában találkozik a Csendes és az Atlanti-óceán is.

A „panama” szó eredeti jelentése „rengeteg hal”, de a halászat csupán egyik a számtalan vízi sportnak, amiket kipróbálhatunk Panamában. A szomszédos közép-amerikai országoktól sokkal fejlettebb Panamában a modern infrastruktúrának köszönhetően a trópusi paradicsomban könnyedén és kényelmesen utazhatunk.

UNOD A FOGLALÁSOK KÁOSZÁT?

Biztonság, kényelem és megbízhatóság egy zárt körű, felelősségteljes utazási klub keretein belül:


    A Panama keleti részén található San Blas szigetek a lehető legjobb hely, ahhoz, hogy felfedezzük a panamai őslakosok, a kuna emberek gazdag kultúráját. A kuna emberek sajátjukként tekintenek a térségre, de igazán melegen üdvözlik a látogatókat. A törzs egy-egy tagja áll a terület apró trópusi szigetein és egy jelképes fizetségért engedélyezi a látogatóknak, hogy egy napig „használják” a szigetet.

    www.80szazalek.hu - Panama ritka csodái: A San Blas szigetek