ÉLETRE SZÓLÓ KALAND

Világot látnál, utaznál? Ráadásul többször egy évben? Unod a weboldalak és foglalások káoszát? Szeretnéd kényelmesen, egy helyen elintézni az utazásodhoz szükséges ügyeket? Repülőjegy, transzfer, szállás, foglalások… Zárt körű online rendszerünkben megtalálsz mindent egy helyen! Ráadásul, akár 80%-kal olcsóbban!

Számodra is a megélt élmények a legértékesebbek? Szeretsz sokat utazni, ráadásul nagyker áron? Nálunk több, mint 90 ország több millió szállás kínálataiból választhatsz, az apartmantól a luxus szállodákig. Nem szereted kiszolgáltatni magad az utazási irodák ellenőrizhetetlen árképzésének? Unod, hogy sokkal többet kell fizetned ugyanazért a szállásért? Legyen inkább saját utazási irodád!

Személyes utazási irodádban pedig kedvedre válogathatsz a szállások között, tervezheted a repülő utakat, a transzfert akár magadnak is intézheted, utas biztosítást köthetsz, mindezt kényelmesen egy helyről… az íróasztalod mellől. Nem kell sorban állnod, nem kell az utazási irodák és extrém ajánlatok között vacillálnod, mert nálunk megszerezhetsz mindent, ráadásul hatalmas kedvezményekkel!

Gazdálkodj szabadon az időddel és töltsd úgy a nyaralásod, ahogyan az Neked a legkényelmesebb. Kiutazásodkor sem engedjük el a kezed, hiszen 0-24-es telefonos ügyfélszolgálatunk – a hét minden napján – készséggel áll a rendelkezésedre!

KÜLDETÉSÜNK AZ UTAZÁS

Az utazási iparág számos területén a legjobbak vagyunk, hisz a maximális elégedettségre, Ügyfeleink kényelmére és teljes biztonságára törekszünk a legjobb ár mellett!

Utazz Te is akár 80%-kal jobb árakon!

Mészáros Imre

Utazási Tanácsadó

Érdekelne és kérdeznél? Hívj minket bizalommal: +36 (30) 951 1094

Utazz Te is akár 80%-kal jobb árakon!

Mészáros Viktória

Utazási Tanácsadó

Érdekelne és kérdeznél? Hívj minket bizalommal: +36 (70) 433 0488

Utazz Te is akár 80%-kal jobb árakon!

Mészáros Gábor

Utazási Tanácsadó

Érdekelne és kérdeznél? Hívj minket bizalommal: +36 (30) 951 1094

A LEGJOBB ÁRAKKAL

A legjobb Utazási Partnerekkel dolgozunk együtt, hogy minden esetben szavatolhassuk számodra a felejthetetlen, gondtalan pihenést:

…és további több száz Utazási Partner egy kézben, a világ minden tájáról, hogy mindennel maximálisan elégedett lehess!